Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Клиенти

 

 


Нашите клиенти са търговски вериги, строителни хипермаркети, средни и малки търговски фирми.

Решенията от фамилия SelMatic са подходящи и при производствени предприятия за

обезпечаване на цялостната логистика по снабдяване с материали и реализация на готова продукция.

Организации, работещи с регионални представители и мобилни търговци също често предпочитат

SelMatic Plus. Разгледайте по-подробна информация за част от нашите клиенти.

 

Търговски вериги

 

ГЕРМАНОС ТЕЛЕКОМ БЪЛГАРИЯ ЕАД

Със своите 143 магазина в 76 града,  Германос Телеком България е най-голямата верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в страната. Компанията е лидер в предлането на услугите на GLOBUL на българския пазар. GERMANOS е новатор в областта на мобилни технологии в България - веригата представя за първи път в България много от последните достижения на световния пазар в сътрудничество с лидерите сред производителите.

Вижте повече информация за проекта.


ГЕРМАНОС ТЕЛЕКОМ АД МАКЕДОНИЯ

 

Успешното функциониране на софтуерната система на Селматик в търговските вериги на Германос и Глобул България беше основната причина системата да бъде препоръчана на партньорите им от Германос Телеком АД Скопие за търговските  обекти в Македония. Продуктът беше преведен на македонски език, извършени бяха необходимите дейности по адаптация и съобразяване с изискванията на местното законодателство. Проекта по внедряване беше реализиран в кратки срокове, без затруднения в съвместната работа на българския и македонски екип от внедрители и консултанти. Търговската мрежа на Германос Телеком АД Скопие  също разчита на поддръжка от страна на съпрот специалистите на Селматик ЕООД. И към настоящия момент системата функционира без проблемно с осигурена компетентна техническа намеса при необходимост - 365 дни в годината.

 

GLOBUL

предоставя на своите клиенти пълния спектър от телекомуникационни услуги: мобилни, фиксирани и пренос на данни. Компанията притежава и лиценз за фиксирана телефония. GLOBUL е първият мобилен оператор в България, предложил интегрирано решение за фиксирана и мобилна телефония – т.н. мобилна виртуална частна мрежа (mVPN), както и първата SIM карта с два мобилни номера GLOBUL 2in1. GLOBUL предлага своите продукти и услуги в над 430 търговски обекта в цялата страна. Официални представители на GLOBUL са Germanos, GlobalNet и Internity. Компанията разполага с мрежа от 145 представителни магазина.

Вижте повече информация за проекта.

  

МУЛТИРАМА БЪЛГАРИЯ ООД

Multirama е най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия на българския пазар, с единадесет магазина на територията на България.

Важно конкурентно предимство на веригата наред с голямото разнообразие на предлагани продукти и конкурентни цени, е индивидуалното отнощение и консултиране на клиентите за най-правилния избор на технологични решения.

За клиенти юридически лица b2b отдела на компанията предлага експертни бизнес решения с анализ на потребностите, консултации на място, безплатна доставка, гъвкави методи за плащане, инсталация на място и обучение на персонала. Освен сервизна поддръжка Multrama предлага широка гама от софтуерни и хардуерни услуги.

Вижте повече информация за проекта.

 

СЕКСУЕЛ ООД

SEXWELL е най-развитата верига специализирани секс магазини в България и съществува повече от осемнадесет години. Към днешна дата броят на търговските обекти е над двадесет в цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас и други. Предлага се изключително богат асортимент от разнообразни продукти с европейско качество, включващи голяма част от водещите световни производители в бранша:BACI, ORION, FUN FACTORY, LEG AVENUE, STUD 100, JOYDIVISION, ELECTRIC LINGERIE и др.

Клиентите на SEXWELL имат възможност да поръчат продукт от онлайн магазинът на Sexwell, или да пазаруват на място, в най-удобният за тях обект. За фирмата най-важното е клиентите да останат доволни, като гарантира професионализъм и дискретност.

Видео референция

 

2be И Fonbox БЪЛГАРИЯ

През м. април 2007 година "КИМИМПЕКС ТЪРГОВИЯ И ЛИЗИНГ" ООД проведе конкурс за избор на софтуер за търговските вериги на 2be и FonBox. Конкурираха се множество кандидати от страната и чужбина. Поради големият опит в сферата на телекомуникационните услуги, натрупан от екипа на Селматик ЕООД, бе избран софтуерния продукт Инфоплюс. Основното предизвикателство, съпътстващо поредния голям корпоративен проект, бяха кратките срокове за внедряване. Разработен бе изцяло нов интерфейс към SAP в перфектно сътрудничество с водещия внедрител на ERP системата "IBM Bulgaria".

Търговските обекти на 2be и FonBox функционираха със софтуерното решение Инфоплюс повече от две години, до вливането на веригите в системата на БТК АД.

 

2be Mobile МАКЕДОНИЯ

Значим проект беше и внедряването на софтуерната система на Селматик ЕООД в търговската верига на Ту Би Мобайл Скопие в Македония. Отново бе използвана версията на продукта на македонски език, с адаптация спрямо изискванията на местното законодателство и специфични търговски практики.

Отново поддръжката на системата на магазините на телекома беше възложена на съпорт екипа на Селматик.
С присъединяването на веригата на Ту Би Мобайл Скопие броя на поддържаните работни станции, използвани в Македония надхвърли 80.

 

ПЪБЛИК БЪЛГАРИЯ АД

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. Първият магазин от веригата отвори врати в България на 7 ноември в гр. Варна. Магазин Public обединява забавлението с пазаруването под нестандартната философия ‘ритейлтейнмънт.’ Комбинирайки приятна атмосфера и интерактивност, както и възможността клиентите да изпробват на място всеки артикул, магазин Public гарантира положителните емоции като добавена стойност на продуктите си.

Вижте повече информация за проекта.

 

ONE Telekomunikaciski uslugi AD 

 

Водещият телекомуникационен оператор в Република Македония.

ONE е първият в Македония, предлагащ комплексни телекомуникационни услуги, член на Telekom Slovenia Group, една от най-успешните телекомуникационни групи в Югоизточна Европа с представителства в Косово, Босна и Херцеговина, Албания, както и с 50% собственост в националния оператор на Гибралтар - Gibtelecom. Компанията притежава обширна мрежа за търговия на дребно и има 226 роуминг-партньори в 105 държави, като предлага GPRS с 64 оператори в 36 държави на всички континенти.

Вижте повече информация за проекта.

 

ДЕКОМЕРС ЕООД, търговска верига ДЕКОМ

 

e-mail: info@dekom.bg

Търговска верига ДЕКОМ включва два търговски обекта в гр. Пловдив, както и онлайн хипермаркет за електроника и компютри, LCD телевизори, цифрови фотоапарати, камери, HI-FI, MP3 плеъри, диктофони, преносими и настолни компютри, климатици, автомобилно аудио за бързо, лесно и удобно пазаруване. Клиентите на ДЕКОМ ползват 5% отстъпка при поръчки през интернет. Веригата откри и нов собствен търговски център на ул. "Брезовско шосе" в гр. Пловдив, с възможност за наемане на търговски и офис площи.

  

ФЕШЪН ФОРЕВЪР ЕООД, магазини 4me

e-mail: office@4me.bg

4ме е българска компания,създадена, за да предложи на съвременната българска жена, модерни, практични и на достъпна цена облекла, подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи и празници. Собствената магазинна мрежа в цялата страна, в момента има 51 магазина, където клиентите са обслужвани професионално и с внимание. Целта на 4ме, е да бъде лидер на българския пазар, и предпочитана марка за облекла за всяка дама. 4ме счита за свой приоритет и ангажимент, да удовлетворява винаги своите клиенти, като им предлага качество, удобство и разнообразие в своите колекции.

 

DIVA БЪЛГАРИЯ

e-mail: diva@divabulgaria.bg

diva България е верига от магазини за съвременна имитационна авторска бижутерия, част от голямото семейство на diva Глобал с над 2 000 магазина по целия свят. Мотото на компанията е "Клиентът винаги е на първо място". С предлаганата дизайнерска колекция всяка жена може да се почувства уверена и в крак с последните модни тенденции. Клиентите се обгрижват с много внимание, добро настроение и професионализъм на най-високо ниво.

Целта на компанията е да стане лидер на българския пазар с качество на предлаганите продукти и с високо ниво на обслужване - diva е марката бижута, която създава комфорт и затвърждава имиджа на всяка добре изглеждаща съвременна жена.

 

Паркет и ламинат от Паркетен СвятПАРКЕТЕН СВЯТ

Паркет и ламинат от Паркетен Свят

В магазините на Паркетен Свят има голямо разнообразие от естествен и ламиниран паркет. Паркетите им са с доказано качество, а ламината се внася само от реномирани европейски производители като Egger, Parador, Tarkett и други. Предлагат се пълен набор от консумативи за паркет и ламинат като лепила и лакове, первази, лайсни, фибранова и полиетиленова подложка за ламинат. Дейността на фирмата включва доставка и монтаж на всички предлагани от нея паркети и ламинати, циклене и лакиране на паркет, както и поддръжка.

 

ОФИС КОНСУМАТИВИ ООД

e-mail: office_sf@okoffice.bg

Офис Консумативи ООД е иновативна компания, предлагаща "Индивидуални офис решения" . В търговските обекти с марка "OK Office", могат да се закупят: канцеларски материали, офис мебели, офис техника и консумативи, чанти и други бизнес аксесоари, почистващи, санитарни средства и др., с осигурена безплатна доставка до 24 часа. В бизнес центровете на веригата могат да се ползват бързи и качествени услуги в помощ на бизнеса. Складови бази в София, Пловдив, Варна, Чирпан, Самоков, Попово, Разград и Търговище.

 

Строителни хипермаркети и магазини

 

ОНЬОР ЕООД

e-mail: onior@data.bg

„ОНЬОР” ЕООД е основана през 1993. Предметът на дейност е търговия на едро и дребно с ВИК, ел.материали, строителни продукти, бои, химикали и инструменти за тяхното полагане, ръчни и ел.инструменти, крепеж, обков, топлотехника. Фирмата разполага в гр. Сливен с верига магазини за строителни материали с база 11 000 м2, от които 2000 м2 закрита търговска площ.

Вижте повече информация за проекта


 

КРЕЗ ЕООД

e-mail: toshev@krez-bg.com

Компанията е собственик на два строителни хипермаркети в гр. Пазарджик: строимаркет КРЕЗ и строителен хипермаркет КРЕЗ. Всеки от търговските обекти предлага голям брой артикули за строителството, както и цялостни решения за обзавеждането на баня, дом и градина, както и на специализирани автосервизи и промишлени помещения. Осигурен сервиз с квалифицирани ел. техници, специализирани в поправката и поддръжката на електрически инструменти и машини от професионален и любителски клас.

 

УНИЦЕМ ООД

e-mail: office@unicem.bg

Търговски центрове Уницем включват четири търговски обекта в гр. София и един в гр. Бургас. Хипермаркетите предлагат продуктово разнообразие от строителни материали, ВиК части, санитария, железария, инструменти и всичко необходимо, както за професионалисти в строителството, така и за домашни майстори. Компанията има собствена фабрика за производство на стиропор, EPS-F топлоизолация за фасади с различна плътност и дебелина. Предлага услуги по полагане на топлоизолационни системи.

 

ВАСМАР ООД 

e-mail: vasmarltd@mail.bg

ВАСМАР ООД извършва търговия със строителни материали, метали и арматурни заготовки. Дружеството разполага със складова база, арматурен двор и шоурум в гр. Кърджали. Дистрибутор е на водещи марки за строителството като KNAUF, YTONG, ТЕРАЗИД и др.

Вижте повече информация за проекта


 

СПС КОМЕРС ЕООД

е-mail: sps_comersse@abv.bg

СПС - Комерс ЕООД е създадена през 1990 година с основни дейности в сферата на търговията и услугите. Фирмата притежава собствени бази в гр. Карлово, Пловдив и Баня. Дейностите на СПС Комерс включват: търговия със строителни материали; складова база - отдаване на складова площ; строителна механизация - услуги и отдаване под наем; транспорт и логистика; сервизна дейност.


ТАУШАНОВИ - СЪДРУЖИЕ СД

Таушанови – Съдружие СД е водещ доставчик на строителни материали за гр. Велинград и региона.

В търговския обект на дружеството се предлага широка гама от артикули за ремонт и строителство, елементи и конструкции, дърводелски консумативи, стоки за дома и градината, Ел. и ВиК части.

Предлагат се и допълнителни услуги като доставка, тониране на бои, продажба на дърва и въглища за отопление. Фирмата е с директни договори с производители от страната и чужбина.

АРМА ГРУП ООД 

e-mail: arma_kalekovec@abv.bg

Арма Груп ООД е директен дистрибутор на водещи фирми производители на строителни материали, като Баумит България ЕООД, Винербергер ЕООД, Ксела България ЕООД, Вулкан цимент АД и др.

В търговския обект на дружеството, находящ се в село Калековец, се предлага широка гама от артикули за ремонт и строителство на конкурентни цени.

Дружеството предлага и допълнителни услуги като  доставка, разтоварване с кран, количествена сметка по проект на клиента.

 

БАГИРА ООД

e-mail: online@bagira.bg

Верига хипермаркети БАГИРА включва общо четири търговски обекта в  гр. Стара Загора и в гр. Казанлък.

Веригата предлага над 20 продуктови линии като малогабаритна селскостопанска техника и напояване; електро и ръчни инструменти; компресори, генератори и строителна техника; ламиниран паркет; обков; електроматериали , кабели и осветителни тела; тониране на бои и латекс, голяма гама лепило и смески; крепежни елементи; В и К материали; всичко за банята, кухнята и градината; стоки за лов и риболов; сектор за сувенири и подаръци.

Вижте повече информация за проекта.

 

Търговия на едро

 

КАМ 04

http://www.kam04bg.com

Основната дейност на дружеството е внос и търговия на едро с крепежни елементи (крепежни изделия): винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, свредла, инструменти и др. Компанията е директен вносител на крепежни елементи и ги доставя от производители от Китай, Тайван, Виетнам, Индия и Европа - всички сертифицирани по стандарт за качество ISO 9001:2000. Разполага със собствена складова база със застроен площ от 2 750 кв.м. и с 5 300 палетни места. Дружеството се специализира в директните продажби, осъществяващи се чрез собствена мрежа от 13 търговски агенти. Те са позиционирани в градовете: Пловдив; София; Варна; Бургас; Русе; Враца; Стара Загора; Сливен; Плевен, Велико Търново; Благоевград, Шумен, Хасково и обслужват районите около тях. За да бъде опазнаваема пред клиентите си, КАМ-04 ООД регистрира собствена търговска марка - КАМFIX, под която продава своите стоки.

Видео референции

Вижте повече информация за проекта.
 

 

РАД-МАР ООД

РАД-МАР ООД е с основна дейност търговия на едно на плодове и зеленчуци в гр. Добрич. Фирмата има собствени насаждения био орехи и лешници, производител и вносител на плодове и зеленчуци, също така обработва свои земи със зърнени култури.

Разполага с хладилна база и търгува на едро с млечни продукти. Най-новият проект е верига магазини "Имало Едно Време...", които са специализирани в продажбите на дребно на традиционни български млечни продукти и качествена селекция родни вина.


ВЕРДИКО ДИСТРИБЮШЪН СЪРВИСИЗ ЕООД

e-mail: office@verdico-bg.com

ВЕРДИКО започва да развива дейността си в областта на вендинг бизнеса в края на 1999г. като доставчик на кафе и дистрибутор на разтворими млечни и шоколадови напитки произведени от AM Foods K/S- Швеция. Дружеството е водещ дистрибутор на продукти, услуги и комплексни решения за офис кафе сервиз и вендинг /продажба на стоки чрез самопродаващи машини/. В партньорство с водещи европейски доставчици на вендинг продукти като Luigi Lavazza, Rhea Vendors и Comestero Group, Barry Callebaut и SEDA Solubles, ВЕРДИКО е доставчик и партньор на над 800 фирми, обслужващи повече от 6000 вендинг машини в България, Сърбия, Македония, Украйна и Грузия. Собствените поделения на фирмата са в София, Бургас, Ботевград, Пловдив, Хасково, Сливен, Ямбол, Шумен и Варна.


 

ВИВА

e-mail: office@viva.bg

Вива е българска компания създадена през 1997 г. Основната й дейност е внос и производство на продукти за осветление и дистрибуцията им на българския пазар. Следвайки световните тенденциите на пазара, новите технологии и глобалния стремеж за опазване на околната среда Вива предлага широка гама енергоспестяващи източници на светлина – LED и компактни луминесцентни лампи, разнообразни осветителни тела на база на LED и енергоспестяващи светлинни източници. Вива произвежда и предлага на пазара светлинни източници и осветителни тела със собствени търговски марки Vivalux и Tommy lighting. Дружеството е въвело система за управление на качеството ISO 9001:2008 потвърдена със сертификат от авторитетната международна организация LRQA.


 

АЛИАНА - ВАСИЛ ЗАХАРИЕВ ЕТ

e-mail: aliana@mbox.contact.bg

АЛИАНА е производител на полиестърна, силиконова вата, силиконов пух, изават, олекотени завивки, спално бельо. Извършва внос и търговия с хастари, платове за производство на мебели, спално бельо, работно облекло, дамска и мъжка конфекция. През 2007 г. създава търговска марка спално бельо ROXY DREAM, която за кратко време печели доверието на клиентите и се налага на българския пазар като спално бельо от висок клас с гаранция за лукс и качество. Продукцията може да бъде разгледана в складовата база в гр. Хасково, бул. "Освобождение" № 95.


 

НЕЙТИВ ДИСТРИБЮШЪН ЕООД

e-mail: office@native-bg.com

Нейтив Дистрибюшън ЕООД навлиза на българския пазар през март 2009год с дистрибуцията на висококачествени Френски продукти - хляб, хлебни изделия, десерти и кетъринг плата.Фирмата е ексклузивен представител на водещи Френски компании на висок и среден клас замразени продукти.Продуктите се доказват като едни от най-качествените на пазара. Улесненото им изпичане и висококачествените френски продукти гарантират тяхното постоянно качество.

Всички продукти са произведени във Франция, с френски сурови материали чрез високотехнолигичен процес за най-високо качество. Фирмата работи с високо надеждни партньори които консултират по всички въпроси свързани с продукти, обучение и развитие на бизнеса.


 

ДЖИ СИСТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ ООД

 

ДЖИ СИСТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ ООД, гр. Сливен специализирано дружество в развой, производство и износ на електроника по поръчка.

Преди да се насочат към ERP системата SelMatic Plus в ДЖИ СИСТЕМС ИНЖЕНЕРИНГ не са ползвали бизнес софтуер. Резултатът от внедряването на система за контрол и управление на ресурсите и цялостната оптимизация на бизнес процесите е: пълна проследимост на етапите в производството, определяне себестойността на произвежданите елементи, отчитане на средно доставни цени. Важен елемент е контролът на дълговете на клиентите, както и цялостната организация на документооборота.

Успешно приключилият проект е поредният пример за положителния ефект върху организацията на работата при прилагане на утвърдените и доказали се добри практики, подкрепени от възможностите и функционалностите на интегрираното ERP решение SelMatic Plus.


 

ДОРАЛЕКС ООД 

 

Доралекс ООД търгува на едро и дребно с подправки, супи, диетични храни, пакетаж, консерви, капачки за буркани, ел. крушки, самобръсначки и др. Предлаганият асортимент включва и разтворими напитки, топли напитки, чайове, сокове и др. Домашни потреби и санитарно - хигиенни материали.
 

 

 

ЛТ ЕСТЕЙТ ЕООД

 

ЛТ ЕСТЕЙТ ЕООД търгува със строителни материали в складова база и отдалечен търговски обект в гр. Горна Оряховица.

Приключилото внедряване при този клиент е пример за успешен проект, реализиран изцяло он-лайн чрез отдалечен достъп при инсталация и настройване на Инфоплюс, последващото обучение и поддръжка на системата.

Преди да се насочат към Инфоплюс като софтуер за контрол и управление на бизнеса ЛТ ЕСТЕЙТ използват друго софтуерно решение, но не са доволни от връзката между отдалечените обекти. Посредством технологията за синхронизация на Селматик се гарантира обменянето на данни между склада и магазина, в същото време при възможен срив на интернет не се спира работата и клиентите продължават да бъдат обслужвани, тъй като не се разчита на отдалечен сървър. Така се постига най-важният за дружеството ефект - отчитане на реалните стокови наличности. Поради спецификата на дейността обемистите артикули се намират в склада и за продавачите в магазина е важно да разполагат с актуална информация за наличностите, за да направят нужната заявка. Активно се използва функционалността "местене на стоки или още стоки на път" именно за да се обезпечи бързото и качествено обслужване на клиентите, не зависимо от това, кой от двата обекта са избрали да посетят.

Друго изискване поставено при изготвяне на заданието за внедряване и успешно реализирано с Инфоплюс е гарантиране на пълна проследяемост на стари дългове на клиенти и на текущи задължения.

*До 31.12.2010 г. софтуерното решение за контрол и управление на бизнеса, предлагано от "Селматик" ЕООД е обозначавано с наименованието "Инфоплюс"


ПАРКО ЕООД

e-mail: parco1@abv.bg

Фирма Парко ЕООД е на Варненския пазар от 1990 година. Продава масова парфюмерия, козметика, битова химия – перилни и почистващи препарати, консумативи – с номенклатура над 4000 артикула, на територията на цяла Североизточна България.

 

От началото на 2011г. фирмата разкрва и втори дистрибуторски център локализиран в гр.Бургас, с периметър на покритие Югоизточна България.

 

Търговия на дребно

 

ВМФ БЪЛГАРИЯ ЕООД

www.wmf.bg

ВМФ България ЕООД представлява световноизвестната германска марка  WMF за висококачествени прибори за хранене, функционални съдове и прибори за готвене, аксесоари за дома.

Фирменият магазин в София Аутлет Център предлага голям избор на кухненски аксесоари, над 20 различни комплекти прибори за хранене, тигани, комплекти тенджери и тенджери под налягане, кухненски ножове и др. продукти за дома. Възможна е и доставка на продукти по оригиналния германски продуктов каталог.

Виж повече за проекта по внедряване на ERP SelMatic Plus във WMF България

 

 

МАГ - Р - НИКОЛАЙ НИКОЛОВ ЕТ

http://www.magseeds.com/

Фирмата е създадена 1991 г. с насоченост към селското стопанство - производство и търговия със семена. Освен с продажби на дребно в търговския си обект в гр. Пловдив, МАГ-Р търгува и на едро със семена и препарати. Има изградена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. Извършват и консултантска дейност в областта на огрономията.

Референция от МАГ-Р


 

ВИВЕНА ЕООД

e-mail: pat_kam_zdrave@abv.bg

Вивена ЕООД работи в сферата на здравословното и природосъобразно хранене и начин на живот, предлага биопродукти (органик), специализирани храни за диабетици и голямо разнообразие от пълнозърнести и пълноценни храни. Фирмената веригата специализирани магазини “Път към здраве” включва 5 търговски обекта. Под марка “Път към здраве” се дистрибутира серия от здравословни храни и добавки.


 

ПРИЗМА ЕС

e-mail: prisma@prisma.bg

Призма е фирма с дългогодишен опит в проектирането, доставката и монтажа на различни видове осветителни тела, озвучителна техника и сценично оборудване: LED светодиодно осветление; улично осветление; паркови осветителни тела; фасадно осветление; нестандартни светлинни решения; осветяване на ресторанти; осветяване на магазини и офиси; дискотечно осветление; озвучителна техника; коледна светлинна украса; сцена и осветление под наем; услуги с автовишка.


 

ЕКИП ООД

e-mail: ekipbg@mail.bg

ЕКИП произвежда висококачествени, поръчкови профили за рамки. Търговия на едро и дребно с профили и рамки, фото албуми, огледала, картини и произведения на изкуството. Фирмата работи с над 35 художника от цялата страна като рамкира и разпространява техните картини чрез своята дистрибуторска мрежа в над 60 художествени галерии и сувенирни магазини на територията на България. ЕКИП е лидер в дистрибуцията на албуми във фотографския сектор и изключителен представител на Poldom за България. Извършва дизайн на интериор.


 

SOFI FRENCH BAKERY

e-mail: office@sofi-bakery.com

Sofi French Bakery е първата верига оригинални френски пекарни в България, пренасящи традиционната френска атмосфера и автентичното качество на френския хляб и виенските сладкиши

Всички продукти,предлагани в пекарните,са приготвени по същите високи стандарти, които са направили френския хляб толкова известен по цял свят. SOFI привлича своите клиенти с интересни видове хляб, включващи традиционни багети, специални хлябове от различни региони на Франция както и пълна гама от традиционните френски кроасани.


 

Услуги

СТЕЛА ТУРС ООД

 

СТЕЛА ТУРС ООД извършва цялостен мениджмънт на туристически услуги със специализация при обслужване на корпоративни клиенти. Трите офиса на дружеството предлагат пълен набор от туристически услуги, както и организиране на събития като семинари, тържества и др.

Вижте повече информация за проекта.

 

 

MALLON TECHNOLOGY LTD ИРЛАНДИЯ

 

През 2008 година стартира първият голям проект по предоставяне на изнесени (out source) услуги по програмиране и развойна дейност по задание на трета компания възложител - MALLON TECHNOLOGY LTD Ирландия.

MALLON е ирландска ИТ компания, специализирана в разработването на софтуер и технологии за нуждите на правителствената администрация и публичния сектор.

Висококвалифицираните програмисти на Селматик бяха включени в разработването на водещия продукт Diamond Fire, предназначен за целите на местния строителен надзор, както и в програмирането на различни други модули, възложени от MALLON

 

 

 

 

БОЛКАН ТУРБОКС ООД

 

Туристическа агенция, предлагаща на вече многобройните си клиенти цялостно обслужване, както в сферата на туристическите и транспортни услуги, така и в съпътстващите сектора застрахователна, правна и консултантска дейност. При тях резервирате лесно - самолетни билети, стаи в над 160 хиляди хотела в света, почивки и екскурзии в България и чужбина, круизни пътувания, конферентни прояви и др.