Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Безплатни ERP и POS тестове на живо

Търговските фирми в България могат да тестват безплатно ERP и POS решенията от фамилията SelMatic

От 15 февруари до 31 март 2011 търговските фирми в България
могат да тестват безплатно ERP и POS решенията от фамилията SelMatic

Стартира маркетингова кампания “Безплатен тест на живо на ERP и POS софтуер”, насочена към проспериращите търговски фирми в България. Екипът на Селматик ЕООД предоставя БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ на възможностите и ползите от ERP и POS софтуерните решения от фамилията SelMatic: SelMatic Plus и SelMatic POS.
Търговските фирми могат да тестват софтуерните решения с безплатни тестове на живо. В продължение на 3 часа съвместно с бизнес консултантите на Селматик ЕООД регистрираните участници в “Безплатен тест на живо на ERP и POS софтуер” ще видят възможностите на продуктите и лично ще работят с приложенията, за да се убедят в тяхната ефективност. Ще получат отговори на всички въпроси, както и полезно ноу хау за организацията на бизнес процесите във фирми от търговския и ритейл бранш.
Кампанията продължава с тестове на SelMatic POS на 31.03.2011 в София и тестове на ERP решението SelMatic Plus на 15.03.2011 в София.
Маркетинговата кампания “Безплатен тест на живо на ERP и POS софтуер” интегрира множество маркетинг комуникационни канали и е насочена към проспериращите търговски фирми, работещи в България. С помощта на безплатния тест на живо фирмите могат да тестват SelMatic POS и SelMatic Plus без никакъв ангажимент и да се запознаят безлатно с техните ползи и възможности. Изборът на ERP и POS решение за компаниите е от стратегическо значение за развитието на бизнеса им и правилният информиран избор ще им спести много средства и ще ги доведе по-бързо до успешното внедряване и използване на бизнес софтуера.
 

Местата за тестовете са органичени до 10 човека. Всеки, който се регистрира за “Безплатен тест на живо на ERP и POS софтуер”, веднага получава бонус “Добрите практики в България с фамилията продукти SelMatic” в pdf формат.

Разгледайте повече информация за събитията, организирани от Селматик ЕООД.