Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Топ 10 на най-продаваните стоки и още важни бизнес показатели

С интелигентните бизнес анализи на ERP SelMatic Plus:

Можете да получите бърз и удобен достъп до важните данни за Вашия бизнес.

 Нагледно да изобразявате ключови показатели като например топ 10 на най-продаваните артикули.

 Да се възползвате от над 50 предварително зададени потребителски анализи, както и от възможността сами да създавате нови по избрани от Вас критерии.

 

Осигурете конкурентно предимство за Вашия бизнес:

Подобрете продуктовия си асортимент като доставяте оборотни позиции и избягвате залежаващи стоки.

90 % от нашите клиенти откриват, че значима част от общия им оборот се формира от продуктови групи, за които не подозират. Така например собственик на магазин за строителни материали може да смята, че печели от фаянс, а след анализ на данните да установи, че обекта се издържа от продажби на цимент.

Оптимизирайте заетостта на своите служители като следите кои са добрите Ви търговци и прилагате подходящи бонусни системи.

Знаете ли, че можете значително да съкратите разходите за работни заплати ако правилно определите нужните смени и ротации в магазина? А замисляли ли сте се какъв е делът на латентните търговци в екипа ви?

Избирайте правилното местоположение за своите търговски обекти като отчитате местните регионални особености.

Според данни на НСИ най-голям е делът на населението в пенсионна възраст в Търговище, Кюстендил и Монтана, а най-нисък в Благоевград и Варна. Множество подобни фактори определят различното потребление на еднакви стоки и услуги по региони. Вече можете бързо да определяте тези тенденции за вашия бизнес, без да прибягвате до услугите на мърчандайз мениджъри или статистически агенции.

SelMatic Plus анализи предоставят още множество възможности, широк набор готови потребителски анализи и удобен инструмент за дефиниране на нови.

Приложението е на достъпната цена от 800 лв. без ДДС (лицензира се еднократно). Използват се данните от ERP системата SelMatic Plus.