Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Интеграция на ERP SelMatic Plus с платформата за електронен магазин Summer Cart

Откриването на он лайн магазин става бързо и лесно, без разходи за наемане и поддържане на реални търговски площи. Освен за стартиращ бизнес,  тази форма на търговия се използва и от компании с реални търговски обекти в стремежа им да улеснят своите клиенти при извършване на покупки.  Разпространени са и електронните каталози с подробна информация за характеристиките и цените на предлаганите артикули.

Конкурентни предимства. :...

Единната система за цялостно управление на дейността при интеграция на ERP SelMatic Plus с електронен магазин Summer Cart Ви осигурява:

Използване на единна номенклатура на предлаганите артикули. ERP системата SelMatic Plus поддържа вписване на подробна информация за всяка стока, включително не ограничен брой характеристики, прикачване на снимки, няколко мерни единици, генериране на баркодове, проследяване по серийни и партидни номера. Възможност за групиране по две независими една от друга йерархични структури. Всички данни от ERP системата се обменят с електронния магазин и могат да бъдат ползвани от крайния потребител.

 Обменяне данните за клиентите. В номенклатурата на контрагентите в ERP SelMatic Plus се въвежда  детайлна контактна информация, данни за различни клиентски обекти, въвеждане на забрани или предупреждения, обвързване с ценови листи и опции за дефиниране на отстъпки. Значителен набор от функционалности осигурява и използването на CRM модула.

  Автоматично прехвърляне на поръчките от електронния магазин в ERP системата, което елиминира допускането на грешки при ръчно преписване.  След като клиента извърши заявката само с един клик Вие я превръщате в продажба, по която издавате фактура и всички съпровождащи поръчката документи. Новост в SelMatic Plus e наличието на каса от тип „наложен платеж“ за проследяване на плащания при доставка, както и опцията за отпечатване върху касовия бон на плащане с наложен платеж.

Благодарение на извършване на доставките и проследяване на наличностите в единната ERP система при постъпване на поръчка Вие можете да сравните наличностите в отделните Ви обекти и да прецените, от кой обект да изпълните заявката.

 Използване на множеството справки и интелигенти анализи в ERP SelMatic Plus. С тяхна помощ Вие лесно определяте кои са най-продаваните позиции, за да можете да ги позиционирате по-добре на сайта си. Определяте и подходящи промоции за стимулиране поръчките на залежаващи стоки. Извършвате постоянен мониторинг в реално време на извършваните продажби.

Защо Summer Cart?

ERP SelMatic Plus е интегрирана за съвместна работа с водещото за българския пазар решение за електронна търговия: он лайн магазина Summer Cart. Предимства:

Готово решение, което може да се използва веднага.

 Интуитивен потребителски интерфейс.

13 вградени метода на разплащане с дебитни и кредитни карти, поддържане на наложен платеж и банкови преводи.

 Интеграция с най-популярните куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. Автоматично изчисляване на разходите за доставка на пратките и издаване на товарителници.

Продуктов експорт към  8 от най-популярните продуктови търсачки.

 Разнообразни маркетингови инструменти.

 SEO оптимизация .

Вграден редактор за създаване на собствен уникален дизайн за всеки он лайн магазин.

Включена 6-месечна безплатна поддръжка за улесняване старта на използване на решението.

Реализирани проекти:

Електронен каталог за One Telekom в Македония.

 

Он лайн магазин за Мултирама България ООД