Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Партньори

 

 

Мултирама България ООД

Селматик ЕООД партнира успешно с b2b отдела на Мултирама България. Така ние съвместно договаряме за нашите клиенти най-изгодните предложения при закупуване на компютърни конфигурации и периферия, с осигурен монтаж и сервизна мрежа на територията на цялата страна. При успешно реализираните до момента съвместни проекти за внедряване на софтуерни решения от Селматик с хардуер на Мултирама винаги сме откривали в тяхно лице надежден партньор.  

Повече за съвместната ни работа можете да научите от репортажа за проведеното партньорско събитие.

 

Център за бизнес образование и маркетингови комуникации

Консултации и обучение по маркетинг и продажби, комуникации, управление на търговски екипи, управление на времето и стреса. Услуги в областта на управление и развитие на човешките ресурси. Диагностика и оценка на персонала (Assessment). Провеждане на бизнес тренинги и семинари. Организация на презентации и конференции.

Екипът на Селматик ЕООД лично се убеди в качествата на г-жа Мария Донева като бизнес консултант от  Център за бизнес образование и маркетингови комуникации  , която оптимизира нашите търговските процеси и спомогна за повишаване уменията на търговския отдел.

За да споделим добрите практики организираме съвместно събитие: безплатен Workshop "Оптимизация на продажбите по време на криза".

 

Summer cart 

Софтуерните решения от фамилия SelMatic са интегрирани с е-магазина Summer cart на Мирчев Идеас ЕООД и успешно функционират като единна система в ONE Telekom Slovenia Group и Мултирама България ООД.

Ние заложихме на най-популярното решения за on-line търговия в България поради наличната богата функционалност, неограничен брой продукти и категории, SEO заглавия, ключови думи и описания. Голямо разнообразие от разплащателни методи. Лесна за ползване административна област. Facebook приложение. Маркетингови инструменти. Подробни отчети за продажби и поръчки. Вграден бюлетин и много други. 

  

Дилком България ООД

Дилком България ООД доставят етикетни принтери и консумативи за тях на нашите клиенти, защото през годините сме се убедили на практика, че това е партньор, на когото може да се разчита.

Компанията е официален представител на CITIZEN за етикетни баркод принтери и на PRIMERA за дигитални принтери за печат на пълноцветни етикети . Произвежда самозалепващи и несамозалепващи етикети. Предлага широка гамата от продукти като баркод скенери, автоматични и полуавтоматични апликатори за етикети, софтуер за дизайн на етикети, бижутериен софтуер, както и маркиращи клещи, кодификатори, етикето-подаващи устройства и външни пренавиващи устройства.
 

 

Тим ВИЖЪН България

Първият доставчик на интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics™ NAV (Navision) в България, доказал своите качества в повече от 50 успешни внедрявания. Тим ВИЖЪН България изгражда решения в областта на Business intelligence, анализ и оптимизиране на бизнес процеси, проектиране и разработване на специфични решения за конкретни браншове.

Съвместно Селматик ЕООД и Тим ВИЖЪН България предлагаме цялостно интегрирано решение с внедряване на SelMatic Plus, като POS (point of sale) решение за търговските обекти и интерфейс към ERP системата Microsoft Dynamics™ NAV, за проследяване на глобалните процеси на корпоративно ниво.

  

Балкан Сървисис

Селматик ЕООД партнира успешно с Балкан Сървисис при съвместни проекти по внедряване на SelMatic Plus с интеграция към Атлантис ERP и  QlikView в Мултирама България ООД и Пъблик България ЕООД.  

Като лицензиран партньор на QlikTech за QlikView Балкан Сървисис   разполага с екип от 9 сертифицирани QlikView консултанти. Уникалната in-memory асоциативна технология на QlikView е в основата на BI платформа от ново поколение.  QlikView позволява на потребителите да използват данни от различни източници, да правят асоциативно търсене във всички данни, да визуализират и анализират отговорите на важни въпроси.

 

NEW IDEAS CONSULT

Консултиране, разработване и управление на проекти по европейски програми. HR услуги като организационна диагностика и консултиране. Обучителни и тренингови програми. Експертна консултантска помощ за стартиране и развиване на успешен бизнес. Научни изследвания и иновации в сферата на човешките ресурси. Кариерно консултиране