Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Референции

ERP системата SelMatic Plus е внедрена в множество средни и малки търговски фирми, магазинната мрежа на retail вериги, строителни хипермаркети, фирми с регионални представителства и мобилна търговия.

Някои от клиентите, които избраха SelMatic Plus са: Германос Телеком България ЕАД, GLOBUL, Мултирама България ООД. Търговски вериги Деком, 4me, Diva България. Строителните хипермаркети Крез, Уницем, Оньор, Васмар, СПС Комерс.

Всеки един от многобройните успешни проекти по внедряване на  SelMatic Plus е истинско предизвикателство пред екипа на Селматик ЕООД,

Вляво ще откриете някои от референциите за ERP системата SelMatic Plus.

  

Мултирама България ООД

Multirama е най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия на българския пазар. Разполага с единадесет магазина на територията на България. Международните партньори на Multirama включват AMD, Sony, Samsung, Toshiba, GigaByte, Intel, Epson, Dell, Canon, Creative, Apple, NetGear, Microsoft, Hewlett Packard, LG, Philips, Fujitsu Siemens, Acer, Lenovo, Logitech, Xerox, Nintendo, Linksys и др.

 

 

 

 

Сексуел ЕООД

Sexwell e най-развитата верига специализирани секс магазини в България и съществува повече от осемнадесет години (съществува от 1991 г.). Към момента броят на търговските обекти е над 20 в цялата страна - София, Пловдив, Варна, Бургас и други.

 

 

 

КАМ - 04 ООД

  

 

През 2004 год. фирма КАМ-04 ООД e регистрирана като Дружество с ограничена отговорност. Фирмата стартира с двама служителя. Основната дейност на дружеството е внос и търговия на едро с крепежни елементи (крепежни изделия): винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, свредла, инструменти и др. Компанията е директен вносител на крепежни елементи и ги доставя от производители от Китай, Тайван, Виетнам, Индия и Европа - всички сертифицирани по стандарт за качество ISO 9001:2000.

През 2010 год. КАМ-04 ООД внедрява специализираната EPR система SelMatic Plus, управляваща всички търговски процеси и осигуряваща постоянна свързаност на всички търговски агенти на територията на цялата страна с централата на дружеството.

 

 

 

 

ВМФ България ЕООД

 

 

Офис Консумативи ООД

 

 

Пърфект Фит - Bra Clinic

 

 

ЕТ МАГ-Р НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

 

г-жа Николова, управител на ЕТ МАГ-Р НИКОЛАЙ НИКОЛОВ

Фирмата е създадена 1991 г. в областта на селското стопанство. Имаме производствена дейност, произвеждаме семена и търговия съответно. С годините сме продължили основно да работим това. Търгуваме на вътрешен пазар, имаме голяма дистрибуторска мрежа. Търгуваме със сродни на нашия магазин, на нашата фирма по дейност вече 20 години.

Освен търговия предлагате и консултации, нали така?

Да, спецификата на работата е такава, че продавайки трябва и да консултираме клиентите. Сферата, в която работим неминуемо изисква и знания, специалност тясно насочена в областта на агрономията, която се прилага и при зеленчуците, и при всякакъв вид култури, според клиентелата. Абсолютно задължително е консултирането на клиента, с оглед на това да бъдат правилно използвани продуктите да няма грешки, земеделието е една много обширна област, доста така отговорна бих казала. Резултатите зависят от това как човек ползва информацията в крайна сметка в гората.

Защо предпочетохте SelMatic Plus като ERP софтуерна система?

Първо защо се наложи да търсим нов софтуер е ясно. Нещата при нас търпят развитие, стигнахме до един момент, в който има натрупвания, имаме по-голям обем от работа,  много голям обем от информация, която трябва да се управлява по един по-съвременен начин. Софтуерен продукт, програмен ползваме от 1999 г. и в един етап, в един момент се оказа морално остарял. Имаше необходимост да го сменим, да осъвременим и олекотим нашата работа. Сайтът на Селматик ми привлече вниманието, с графичния, външния вид, с начина, по който е представен. Направих запитване, лесно, бързо и удобно стигнах до фазата да направя запитване. Защо потръгнаха нещата – защото имаше бърза ответна реакция от страна на Вашата фирма. Това, което много ме впечатли е, че няма и половин час след като аз пуснах запитването по интернет ми се обади човек. Не ми писа имейл, не ми даде някакъв автоматичен отговор, обади ми се човек и в рамките на самия разговор, аз просто виждам, че има човек, с който нормално може да се комуникира, в смисъл такъв не е проформа комуникацията, не е бездушна комуникация, не е някакво смятане там на някой, на нечие обаждане. Съвсем веднага се получиха нещата. Аз не бях забравена, това, което е много важно. Стана така, че аз виждам, че тук насреща ми е един специалист, който разбира от тази работа, който държи на един евентуален клиент и е готов да помогне и в крайна сметка да свърши работа. Това е основната причина поради, която останахме, аз не съм търсила никакви други варианти. Прецених по това, което най-общо видях, като най-общи указания за Вашия софтуер, че това е една много модерна система, много напред и абсолютно достатъчна за нашите потребности, както се и оказа. В днешния бизнес, за мен човешката нормалната комуникация е много много важна. Тя е много полезна.

Кои са най-важните причини, за да използвате SelMatic Plus?...

 

Вижте пълната референция от ЕТ МАГ-Р Николай Николов

 

 

ПМБ Индъстрис ЕООД

 

 

г-н Христо Христов, Ръководител финансов отдел, ПМБ Индъстрис ЕООД

ПМБ Индъстрис ЕООД е дружество специализирано в рециклирането на пластмасови опаковки и производството на регранулат от пластмаса (PP, HDPE и LDPE). Гранулите са подходящи за производството на изделия за нуждите на бита, промишлеността, селското стопанство, транспорта и строителството. Произведеният продукт е гранулиран и нормално стабилизиран. Гранулите са с дължина от 4 до 6 мм, прахообразни частици по-малко от 1%. Опаковката е в биг бегове или чували. Съхранението е в сухи и закрити складови помещения. Всяка партида се съпровожда със сертификат за качество.  

 

 

Защо избрахте софтуерната система SelMatic Plus?

ERP системата SelMatic Plus отговори най-добре на специфичните изисквания на компанията и също така ни беше предложено добро съотношение цена/качество на софтуерния продукт.

 

С какво SelMatic Plus Ви помага за подобряване на търговската дейност?

ERP системата е напълно автоматизирана и следва естесвения ход на търговската дейност. С въведените секюритизации се избягва максимално операторската грешка. Справките на софтуера са много разнообразни и изчерпателни. Голямо предимство е отварянето едновременно на много прозорци без да е необходимо да бъдат затворени предишните. Това позволява едновременна справка в много напрвления.

 

Какви са преките ползи за бизнеса Ви от използването на SelMatic Plus?...

 

Вижте цялата референция от ПМБ Индъстрис ЕООД

 

 

ЛТ Естейт ЕООД

 

Васмар ООД     

                                      

КРЕЗ ЕООД

ОФИС КОНСУМАТИВИ ООД

ПОЛИГРУП ООД