Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Търговски вериги

ГЕРМАНОС ТЕЛЕКОМ БЪЛГАРИЯ ЕАД 

Със своите 143 магазина в 76 града,  Германос Телеком България е най-голямата верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в страната. Компанията е лидер в предлането на услугите на GLOBUL на българския пазар. GERMANOS е новатор в областта на мобилни технологии в България - веригата представя за първи път в България много от последните достижения на световния пазар в сътрудничество с лидерите сред производителите.

 

Вижте повече информация за проекта.

 

ГЕРМАНОС ТЕЛЕКОМ АД МАКЕДОНИЯ

Успешното функциониране на софтуерната система на Селматик в търговските вериги на Германос и Глобул България беше основната причина системата да бъде препоръчана на партньорите им от Германос Телеком АД Скопие за търговските  обекти в Македония. Продуктът беше преведен на македонски език, извършени бяха необходимите дейности по адаптация и съобразяване с изискванията на местното законодателство. Проекта по внедряване беше реализиран в кратки срокове, без затруднения в съвместната работа на българския и македонски екип от внедрители и консултанти. Търговската мрежа на Германос Телеком АД Скопие  също разчита на поддръжка от страна на съпрот специалистите на Селматик ЕООД. И към настоящия момент системата функционира без проблемно с осигурена компетентна техническа намеса при необходимост - 365 дни в годината.

 

GLOBUL

предоставя на своите клиенти пълния спектър от телекомуникационни услуги: мобилни, фиксирани и пренос на данни. Компанията притежава и лиценз за фиксирана телефония. GLOBUL е първият мобилен оператор в България, предложил интегрирано решение за фиксирана и мобилна телефония – т.н. мобилна виртуална частна мрежа (mVPN), както и първата SIM карта с два мобилни номера GLOBUL 2in1. GLOBUL предлага своите продукти и услуги в над 430 търговски обекта в цялата страна. Официални представители на GLOBUL са Germanos, GlobalNet и Internity. Компанията разполага с мрежа от 145 представителни магазина. 

Вижте повече информация за проекта.
 

МУЛТИРАМА БЪЛГАРИЯ ООД

Multirama е най-голямата специализирана верига магазини за компютри и периферия на българския пазар, с единадесет магазина на територията на България.  

Важно конкурентно предимство на веригата наред с голямото разнообразие на предлагани продукти и конкурентни цени, е индивидуалното отнощение и консултиране на клиентите за най-правилния избор на технологични решения.

За клиенти юридически лица b2b отдела на компанията предлага експертни бизнес решения с анализ на потребностите, консултации на място, безплатна доставка, гъвкави методи за плащане, инсталация на място и обучение на персонала. Освен сервизна поддръжка Multrama предлага широка гама от софтуерни и хардуерни услуги.    

Вижте повече информация за проекта.   

 

2be и Fonbox България

През м. април 2007 година "КИМИМПЕКС ТЪРГОВИЯ И ЛИЗИНГ" ООД проведе конкурс за избор на софтуер за търговските вериги на 2be и FonBox. Конкурираха се множество кандидати от страната и чужбина. Поради големият опит в сферата на телекомуникационните услуги, натрупан от екипа на Селматик ЕООД, бе избран софтуерния продукт Инфоплюс. Основното предизвикателство, съпътстващо поредния голям корпоративен проект, бяха кратките срокове за внедряване. Разработен бе изцяло нов интерфейс към SAP в перфектно сътрудничество с водещия внедрител на ERP системата "IBM Bulgaria".

Търговските обекти на 2be и FonBox функционираха със софтуерното решение Инфоплюс повече от две години, до вливането на веригите в системата на БТК АД.

 

2be Mobile Македония

Значим проект беше и внедряването на софтуерната система на Селматик ЕООД в търговската верига на Ту Би Мобайл Скопие в Македония. Отново бе използвана версията на продукта на македонски език, с адаптация спрямо изискванията на местното законодателство и специфични търговски практики.

Отново поддръжката на системата на магазините на телекома беше възложена на съпорт екипа на Селматик.
С присъединяването на веригата на Ту Би Мобайл Скопие броя на поддържаните работни станции, използвани в Македония надхвърли 80.

 

Пъблик България АД

Publicworld АД е създадена през 2005 г. от г-н Панос Германос, един от водещите собственици на търговски вериги в Централна и Югоизточна Европа. Първият магазин от веригата отвори врати в България на 7 ноември в гр. Варна. Магазин Public обединява забавлението с пазаруването под нестандартната философия ‘ритейлтейнмънт.’ Комбинирайки приятна атмосфера и интерактивност, както и възможността клиентите да изпробват на място всеки артикул, магазин Public гарантира положителните емоции като добавена стойност на продуктите си. 

Вижте повече информация за проекта.

ONE Telekomunikaciski uslugi AD

 

Водещият телекомуникационен оператор в Република Македония.

ONE  е първият в Македония, предлагащ комплексни телекомуникационни услуги, член на Telekom Slovenia Group, една от най-успешните телекомуникационни групи в Югоизточна Европа с представителства в Косово, Босна и Херцеговина, Албания, както и с 50% собственост в националния оператор на Гибралтар - Gibtelecom. Компанията притежава обширна мрежа за търговия на дребно и има 226 роуминг-партньори в 105 държави, като предлага GPRS с 64 оператори в 36 държави на всички континенти.

Вижте повече информация за проекта.

ДЕКОМЕРС ЕООД, търговска верига ДЕКОМ

e-mail: info@dekom.bg

Търговска верига ДЕКОМ включва два търговски обекта в гр. Пловдив, както и онлайн хипермаркет за електроника и компютри, LCD телевизори, цифрови фотоапарати, камери, HI-FI, MP3 плеъри, диктофони, преносими и настолни компютри, климатици, автомобилно аудио за бързо, лесно и удобно пазаруване. Клиентите на ДЕКОМ ползват 5% отстъпка при поръчки през интернет. Веригата откри и нов собствен търговски център на ул. "Брезовско шосе" в гр. Пловдив, с възможност за наемане на търговски и офис площи.      

 

ФЕШЪН ФОРЕВЪР ЕООД, магазини 4me

e-mail: office@4me.bg

4ме е българска компания,създадена, за да предложи на съвременната българска жена, модерни, практични и на достъпна цена облекла, подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи и празници. Собствената магазинна мрежа в цялата страна, в момента има 51 магазина, където клиентите са обслужвани професионално и с внимание. Целта на 4ме, е да бъде лидер на българския пазар, и предпочитана марка за облекла за всяка дама. 4ме счита за свой приоритет и ангажимент, да удовлетворява винаги своите клиенти, като им предлага качество, удобство и разнообразие в своите колекции.

  

diva България 

e-mail: diva@divabulgaria.bg 

diva България е верига от магазини за съвременна имитационна авторска бижутерия,  част от голямото семейство на diva Глобал с над 2 000 магазина по целия свят. Мотото на компанията е "Клиентът винаги е на първо място". С предлаганата дизайнерска  колекция всяка жена може да се почувства уверена и в крак с последните модни тенденции. Клиентите се обгрижват с много внимание, добро настроение и професионализъм на най-високо ниво.

Целта на компанията е да стане лидер на българския пазар с качество на предлаганите продукти и с високо ниво на обслужване - diva е марката бижута, която създава комфорт и затвърждава имиджа на всяка добре изглеждаща съвременна жена. 

 

Паркет и ламинат от Паркетен СвятПаркетен Свят

Паркет и ламинат от Паркетен Свят

В магазините на Паркетен Свят има голямо разнообразие от естествен и ламиниран паркет.  Паркетите им са с доказано качество, а ламината се внася само от реномирани европейски производители като Egger, Parador, Tarkett и други. Предлагат се пълен набор от консумативи за паркет и ламинат като лепила и лакове, первази, лайсни, фибранова и полиетиленова подложка за ламинат. Дейността на фирмата включва доставка и монтаж на всички предлагани от нея паркети и ламинати, циклене и лакиране на паркет, както и поддръжка.  
 

ОФИС КОНСУМАТИВИ ООД

e-mail: office_sf@okoffice.bg

Офис Консумативи ООД е иновативна компания, предлагаща  "Индивидуални офис решения" .  В търговските обекти с марка "OK Office", могат да се закупят: канцеларски материали, офис мебели, офис техника и консумативи, чанти и други бизнес аксесоари, почистващи, санитарни средства и др., с осигурена безплатна доставка до 24 часа. В бизнес центровете на веригата могат да се ползват бързи и качествени услуги в помощ на бизнеса. Складови бази в София, Пловдив, Варна, Чирпан, Самоков, Попово, Разград и Търговище.