Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Софтуерни решения за бизнеса от фамилия продукти SelMatic

 Фирма Селматик представи нова марка софтуерни решения за бизнеса 

Продуктовата линия SelMatic включва ERP системата SelMatic Plus , фронт офис решението SelMatic POS, както и обособен Business Intelligence модул към SelMatic Plus.

Българската софтуерна компания Селматик ЕООД представи официално новата си продуктова линия под марката SelMatic. Тя включва обновената и доразвита ERP система Инфоплюс, която вече се нарича SelMatic Plus, фронт офис решението SelMatic POS и обособен модул „Анализи“, който добавя Business Intelligence функции към SelMatic Plus. Новите продукти вече са завършени, тествани и работят успешно.

„Натрупаният опит от екипа на Селматик в разработването, внедряването и развитието на софтуерни решения за бизнеса ни позволява да предложим на пазара цялостна продуктова линия, включваща всички аспекти от ефективното управление на една фирма. Марката SelMatic обединява най-доброто от нашите досегашни решения с името Инфоплюс, към които сме добавили богати нови функционалности и завършен Business Intelligence модул. Клиентите ни получават една постоянно развиващата се продуктова линия, базирана на дългогодишния ни опит и отразяваща най-новите пазарни тенденции“ - споделя Димитър Селенски, президент на Селматик ЕООД.

Ето и повече информация за отделните решения в новата продуктова линия:

SelMatic Plus

Предлаганата под тази марка ERP система е базирана на утвърденото през последните години решение Инфоплюс на Селматик, което вече работи в десетки компании у нас. С ребрандирането си обаче то получава и много нови функционалности за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на използващите го организации. „Стремежът на екипа ни е да продължи традицията на предлагане на гъвкави функционалности, съответстващи на специфичните бизнес потребности на всеки клиент. Промяната на наименованието към SelMatic Plus не променя факта, че клиентите ни и в бъдеще ще могат да разчитат на високия стандарт на вече утвърдения продукт, както и на качествената поддръжка от екипа ни от опитни специалисти“ - обяснява Димитър Селенски.

SelMatic POS

Това e фронт офис решение за нуждите на търговски обекти, което е базирано на дългогодишния опит на Селматик в развитието на POS технологиите. То може да се интегрира лесно със съществуващата в компанията ERP система или ако все още не е внедрена такава – с ERP системата SelMatic Plus. Предлаганият софтуер от типа „point of sale“ (точка на продажби) е подходящ както за малки и средни магазини, така и за по-големи търговски структури като складове на едро, хипермаркети, търговски вериги и др. Решението спестява време и средства на клиентите като автоматизира и оптимизира процесите по продажба и доставка. Екипът на Селматик има натрупан най-сериозен опит именно при внедряването на POS приложения в големи търговски вериги и в хипермаркети. Към настоящия момент POS решенията на компанията работят в над 550 обекта, сред които са магазинните мрежи на Германос, Глобул и Мултирама в България, както и в магазините на ONE Telekom в Македония.

Модул „Анализи“

Последната тенденция в развитието на корпоративните софтуерни системи е предлагането на подходящи Business Intelligence (бизнес интелиджънс – бизнес анализ) приложения, които превръщат наличните данни в ясни анализи и прогнози. Актуалният въпрос вече е не как организациите събират и обработват входящата информация от своите дейности, а какви изводи могат да извеждат на тази база. За да отговори на тази потребност на клиентите, Селматик разработи модула „Анализи“ към системата SelMatic Plus като инструмент за дефиниране на всякакъв вид анализи и тенденции, според произволно зададени от клиентите параметри и зависимости. Решението отразява най-модерните тенденции при бизнес софтуера и същевременно не изневерява на наложената от компанията традиция да предлага гъвкави решения с висока степен на къстъмизация (съобразяване със специфичните нужди на всеки клиент).