Телефони

032 390 222

02 439 02 90

0894 44 12 96

 08

E-mail

Търговски отдел
sales@selmatic.com

Маркетинг отдел
marketing@selmatic.com

Счетоводен отдел
accounting@selmatic.com

_____________________

Поддръжка

За максимално улеснение при работа с приложенията на Ваше разположение е подробна документация с пълно описание на функционалностите в SelMatic Plus.

 

На разположение на нашите клиенти е единен call център за поддръжка за осъществяване на бизнес и техническа поддръжка на софтуерните приложения, както и за предоставяне на IT услуги.

 

С помощта на програма за отдалечен on-line достъп нашите специалисти реагират бързо на всяка възникнала ситуация и необходимост от съдействие независимо от териториалното местонахождение на потребителите - изисква се единствено интернет свързаност.

 

Важно възможна загуба на лиценз при преминаване към операционна система Windows 10.
 
Моля да имате предвид следното:
 
При ъпдейт на операционната система от Windows 7, 8, 8.1 към Windows 10 през автоматичния инсталатор на операционната система или Windows Store има голяма вероятност лицензът на SematicPlus да бъде загубен и да изисква ре-активация.
 
Поради тази причина препоръчваме преди да пристъпите към тази операция да се свържете с нашия отдел поддръжка, за да свали лиценза и респективно след инсталацията на Windows 10 да го постави.