Уебинари

Един НОВ, БЕЗПЛАТЕН и УДОБЕН начин да получите необходимата информация, която ще направи бизнеса Ви по-добър. Това е „Уебинар” - съкращение на Уеб-базиран семинар (Web-based seminar).

С цел да Ви улесним и да пестим времето Ви, избрахме да представим поредица от кратки он-лайн презентации на живо, в които да покажем как да подобрите контрола и управлението на бизнеса си. 

Участвайте в нашите уеб-представяния БЕЗПЛАТНО и се възползвайте от възможността да се запознаете с предимствата и ползите на SelMatic Plus – водещият ни софтуерен продукт за управление на бизнеса. Напълно БЕЗПЛАТНО консултантите ни ще Ви демонстрират основни функционалности на продукта и ще Ви представят постоянно развиващите се нови възможности.

Предимството на „Уебинара” е, че вие можете да участвате активно, като задавате въпроси и комуникирате по време на самото представяне с нашите лектори, разяснявайки си важни за вас въпроси, като имате свободата сами да изберете „мястото” на провеждане.

Можете да задавате въпроси, да водите дискусии, да се запознаете с продуктите ни. Бързо, лесно и безплатно – директно от Вашия компютър без да се налага да инсталирате никакви приложения. Всичко, от което се нуждаете е да се настаните удобно.

Предстоящи уебинари.